СТРУМИЦА ДЕНЕС ОД НЕОДАМНА Е ЕДИНСТВЕН ПОРТАЛ ВО ЈУГОИСТОКОТ СО МИЛИОНСКА МЕСЕЧНА СТАТИСТИКА!

март 4, 2022

Струмица Денес ја доби последната статистика во периодот од 4 февруари до 28 март и во моментот е единствениот портал во југоистокот со милионска месечна статистика.

– ОПФАТЕНИ ЛУЃЕ (588.000 илјади).
– ИНТЕРАКЦИИ СО ОБЈАВАТА (1, 174, 712).

Струмица Денес сте сите Вие.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: