СТЕФАН ТАУШАНОВ СО БЛАГОДАРНОСТ ДО СИТЕ: НИКОЈ НЕ ЗНАЕ ШТО НОСИ УТРЕ, НО ДЕНЕС СЕКОЈ ОД НАС ПОКАЖУВА ДЕКА Е ЧОВЕК!

февруари 27, 2021
Стефан Таушанов: 
Драги пријатели!
Сами можеме да направиме малку, но заедно можеме се.
Ви благодарам што во овие тешки моменти сте со мене, и за сите Ваши досегашни и идни донации со кои ми помагате.
Никој од нас не знае што носи утре, но денес секој од нас покажува дека е човек!
Благодарам 🙏
Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ