Perdormire
Струмица

(СПОДЕЛУВАЈТЕ) ПОТРЕБНИ СМЕ МУ НА СТРУМИЧАНЕЦОТ ВАСКО ИВАНОВ ДА МОЖЕ ПОВТОРНО ДА ЗАСТАНЕ НА НОЗЕ!

Ги замолуваме сите граѓани кои се во можност да донираат за струмичанецот Васко Иванов на кој претходно му е извршена неуспешна и несоодветна операција.

На Васко потребно е повторно да му се направи операција со рехалибитација и целосен третман на коленото во приватна клиничка болница Аџибадем Систина.

ДИЈАГНОЗА: М23.9 – Внатрешно нарушување на коленото, неиспицифирано – Dg-St. post arthroscopiam genus lat.dext Laesio menici bill. Ruptura ACLK genus lat.dext

Потребната сума за лекување е 196.000 илјади денари.

СМЕТКИТЕ ЗА ДОНИРАЊЕ СЕ ПОСТАВЕНИ НА САМАТА ФОТОГРАФИЈА. ДА ДОНИРАМЕ!