strumica denes logo

СПОДЕЛУВАЈТЕ: ИТНО Е ПОТРЕБНА КРВ НУЛТА НЕГАТИВ ЗА НАШ СТРУМИЧАНЕЦ – ИНФОРМАЦИИ НА 070 935 843

Автор:

Датум:

ноември 26, 2021

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

ноември 26, 2021

Категории:

Струмица

Итно е потребна крв НУЛТА НЕГАТИВ за наш струмичанец кој боледува од тумор. Повеќе информации на следниот телефонски број: 070 935 843