SPEED BURGER&PIZZA СО ИЗНЕНАДУВАЊЕ: „СИТЕ ОНИЕ КОИ ЌЕ ДОЈДАТ ДЕНЕС НА ДОБРО ВИНО И МУЗИКА, ДОБИВААТ ГРАТИС ПИЦА“

февруари 14, 2020

SPEED BURGER&PIZZA повторно со изненадување за струмичани. Сите заљубени парови кои денеска ќе ги посетат и ќе уживаат во доброто вино и музика, ќе добијат гратис пица во облик на срце. Честит празник на сите!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: