SPEED BURGER & CAFFEE ВРАБОТУВА КЕЛНЕР/КА – ПЛАТА РЕДОВНА, УСЛОВИТЕ ОДЛИЧНИ!

ноември 19, 2019

SPEED BURGER & CAFFEE бара келнер\ка за работа! SPEED BURGER & CAFFEE се наоѓа веднаш позади „Тинекс“ до „Црвена Ружа“. Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 070 353 741 ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ.

070353741 и 070889800 – ТЕЛЕФОНСКИ БРОЕВИ ЗА НАРАЧ

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: