СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ: НОВООТВОРЕНИОТ ПРОДАЖЕН САЛОН И СЕРВИС ЗА АКОМУЛАТОРИ ВО СТРУМИЦА, СО ЕКСТРА ЦЕНИ НА АКОМУЛАТОРИ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСКА МЕХАНИЗАЦИЈА!

април 5, 2021

„АКОМ ПРЕМИУМ“ е новоотворениот продажен салон и сервис за акомулатори во Струмица со локација на Бул.„Гоце Делчев“ број 32 или поточно до „ВКУС“. Самото име означува дека тие преферираат ПРЕМИУМ класа, а градењето на нивната мрежа во границите на Република Македонија е со цел продажба на акомулатори за секаква намена:

– МОТОРИ
– АВТОМОБИЛИ
– КАМИОНИ
– ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
– АЛАРМИ И УПС СИСТЕМИ
– ИНВАЛИДСКИ КОЛИЧКИ итн.

„АКОМ ПРЕМИУМ“ врши и бесплатна достава, монтажа и дијагностика на стариот акомулатор и полнењето на возилото. Во нивниот салон покрај пристапните цени ќе добиете и дополнителен еко попуст за вратени стари отпадни акомулатори. Со сигурност добивате акомулатор со ИНТЕРНАЦИОНАЛНА И НАЈГОЛЕМА ГАРАНЦИЈА до 52 месеци која истата важи и на територијата на Србија и Босна и Херцеговина.

„АКОМ ПРЕМИУМ“ овој период излегуваат и во пресрет на земјоделците со специјална понуда на акомулатори за земјоделска механизација со екстра цени. Покрај акомулаторите во нивната продавница, може да најдете и масла по ниски цени, авто козметика на К2, адитиви за масло и гориво од К2, СТП, Wynn’s, бришачи, сијалички и слично. Повелете и уверете се зошто се различни од останатите!

КОНТАКТ ТЕЛЕФОН: 078 348 009

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: