СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА ЗЕМЈОДЕЛЦИ И ЛИЦА СО ПРИЛИВ НА СМЕТКА: КРЕДИТ ДО 180.000 ДЕНАРИ САМО ВО ИУТЕ КРЕДИТ, НАЈБРЗО И НАЈКОМФОРНО ВО ЕКСПОЗИТУРАТА ВО СТРУМИЦА, НА ТЕЛЕФОН 13333 ИЛИ ОНЛАЈН!

мај 18, 2021

КЕШ КРЕДИТ ДО 180 000 ДЕН. аплицирај во IuteCredit – само со ЛИЧНА КАРТА во нашата експозитура во Струмица, онлајн на https://iutecredit.mk/, на тел.13333 или преку новата мобилна апликација MyIute – достапна на Google Play и App Store.

Може да купуваш за сите потреби до 24 рати и во партнерска мрежа на IuteCredit од преку 140 ПРОДАЖНИ МЕСТА од најразлични дејности.

Избери она ти треба:

КЕШ КРЕДИТ ДО 180 000 ДЕНАРИ НА 42 РАТИ

НАМЕНСКИ КРЕДИТ ДО 120 000 ДЕНАРИ НА 24 РАТИ

КРЕДИТ ЗА ПЕНЗИОНЕРИ ДО 120 000 ДЕНАРИ НА 36 РАТИ

КРЕДИТ ДО 90 000 ДЕНАРИ НА 30 РАТИ ЗА ЗАТВОРАЊЕ НА КРЕДИТИ ВО ДРУГИ ФИНАНСИСКИ ДРУШТВА И БАНКИ

Одобруваме на вработени лица, пензионери, лица со прилив на средства и земјоделци.

IuteCredit во Струмица се наоѓа на ул. Благој Мучето бр.1

(Во близина на општинската зграда), работи секој ден од 09 до 17 часот.

Услугите на IuteCredit се достапни и 24 часа: онлајн на https://iutecredit.mk/, на телефон 13 333 или преку новата мобилна апликација MyIute – достапна на Google Play и App Store.

Аплицирај веднаш само со лична карта, и добиј одговор веднаш!

Искористи ја специјална велигденска промоција со 15% попуст на сите провизии преку мобилната апликација MyIute до 03.05.2021.

Најбрзо и најкомфорно до кеш и наменски кредит за купување на рати само со IuteCredit.

Ве очекуваме.

Почетна

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: