Perdormire
Струмица

СООПШТЕНИЕ: СТРУМИЧКАТА БИБЛИОТЕКА „БЛАГОЈ ЈАНКОВ МУЧЕТО“ НЕМА ДА РАБОТИ ВО СЛЕДНИТЕ 14 ДЕНА!

С О О П Ш Т Е Н И Е!

СЕ ИЗВЕСТУВААТ КОРИСНИЦИТЕ И СОРАБОТНИЦИТЕ НА ЛУБ ,,БЛАГОЈ ЈАНКОВ МУЧЕТО” СТРУМИЦА ДЕКА БИБЛИОТЕКАТА ЌЕ БИДЕ ЗАТВОРЕНА ВО СЛЕДНИТЕ 14 ДЕНА

СОГЛАСНО МЕРКИТЕ И ПРЕПОРАКИТЕ ОД ВЛАДАТА НА РСМ (ПО ПРЕДЛОГ ЗАКЛУОЦИТЕ НА КОМИСИЈАТА ЗА ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ) ОД 11.03.2020 ГОДИНА.

ДОПОЛНИТЕЛНО ЌЕ БИДЕТЕ ИЗВЕСТЕНИ ЗА ПРЕСТАНОКОТ НА ОВАА ОДЛУКА, СОГЛАСНО ОДЛУКИТЕ И ПРЕПОРАКИТЕ КОИ ЌЕ БИДАТ ДАДЕНИ ОД СТРАНА НА ВЛАДАТА.