СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА НА РАСКРСНИЦАТА КАЈ „КОМУНАЛЕЦ“

септември 19, 2022

Сообраќајна несреќа се случи на раскрсницата кај „Комуналец“ помеѓу мотор и автомобил. Со повеќе информации во текот на денот.

Полицијата во моментот врши увид на несреќата.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: