СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА КАЈ БАНИЦА: ВО ПРЕКИН Е РЕГИОНАЛНИОТ ПАТ СТРУМИЦА, БАНИЦА, ВЕЉУСА – ДВЕ ЛИЦА ПОВРЕДЕНИ!

ноември 27, 2020

Пред половина час во близина на Баница се случи сообраќајна несреќа помеѓу запрежно возило и моторно патничко возило.

Како што не информираат од СВР Струмица, регионалниот пат Струмица, Баница, Вељуса во моментот е во прекин.

Во сообраќајната несреќа повредени се две лица и истите се пренесени итно во струмичката болница.

Со повеќе информации во текот на денешниот ден.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: