СО ЈЕЛЕНА РОЗГА УТРЕ СЕ ОТВОРА ЛЕТНИОТ „АВАТАР“ – УШТЕ ЕДНО ЛЕТО ПОЛНО СО СПОМЕНИ И ЗАБАВА!

јуни 3, 2022

Еден од најдобрите летни клубови во Балканот „Аватар“, утре ќе го означи почетокот на летната сезона со познатата Јелена Розга. Уште едно лето полно со спомени и забава, уште едно лето со „Аватар“.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ