СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО: „ДИМИ МЕБЕЛ ТРЕЈД“ ВРАБОТУВА РАБОТНИЦИ – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 078 346 898!

јуни 29, 2021

Струмичката компанија „ДИМИ МЕБЕЛ ТРЕЈД“ која се занимава со производство на плочест и тапациран мебел, има потреба од работници со и без работно искуство. Телефон за контакт: 078 346 898

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: