СЛОБОДАН ВЕЛИКОВ-БОТЕ ДОБИ ПЛАКЕТА ЗА ОСОБЕН ПРИДОНЕС ЗА СПОРТОТ ВО ОПШТИНА СТРУМИЦА!

февруари 4, 2023

Слободан Великов-Боте кој остави длабока трага во струмичкиот спорт, вечерва доби плакета за ОСОБЕН ПРИДОНЕС ВО СПОРТОТ во општина Струмица на манифестацијата „СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА“. Честитки!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: