СЛАВЕ АНДОНОВ: Ќе се тампонира земјоделскиот пат Широк пат во месноста „Гладно Поле“ во Василево!

јануари 25, 2023

Славе Андонов, градоначалник на општина Василево:

🚧Ќе се тампонира земјоделскиот пат Широк пат во месноста Гладно Поле во Василево со што се решава горливиот проблем со патната инфраструктура за земјоделците кои имаат земјоделски површини во овој дел на Василево.

➡️Оваа инвестиција е наш одговор на барањата на земјоделците и во таа насока, продолжуваме понатаму.

🛣 Ќе обезбедиме поддршка за решавање на проблемите на земјоделците поврзани со земјоделската патна инфраструктура во општината.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: