strumica denes logo

СКУТЕР, ВЕЛОСИПЕД, ЛАПТОП И ТАБЛЕТ: ВО САБОТА ВТОРО ИЗВЛЕКУВАЊЕ ОД ГОЛЕМАТА НАГРАДНА ИГРА НА „БЕНЗОИЛ“

Автор:

Датум:

август 22, 2023

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

август 22, 2023

Категории:

Струмица

„Бензоил“ во сабота на 26 август во 13:00 часот повторно ќе додели четири вредни награди: скутер, велосипед, лаптоп и таблет. Потенцијални среќни добитници ќе бидат оние кои имаат наточено горива од истата бензинска станица со фискална сметка од најмалку 1000 денари, а сите недобитни фискални од трите кола ќе учествуваат и во извлекувањето за „VOLKSWAGEN POLO“ на крајот од оваа година.

Точете од најквалитетното гориво во градот на бензинските станици на БЕНЗОИЛ.