ШЕСТИ МЕМОРИЈАЛЕН ТУРНИР НА 30 ЈАНУАРИ ВО МАЛ ФУДБАЛ ВО ЧЕСТ НА ЏОКО ПОПОВСКИ!

јануари 21, 2022

Ајдуци-Струмица:

Почитувани, ни претставува голема чест и задоволство да ве поканиме на шестиот меморијален турнир во мал фудбал „Џоко Поповски“, кој ќе се одржи на 30 јануари, недела со почеток во 10 часот во сала Парк. Нека победи подобриот!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: