Шаховскиот Клуб од Струмица „ЦАРЕВИ КУЛИ“ на Струмица Опен Фестивал на 20 јули!

јули 14, 2021

Новоформираниот Шаховски Клуб ЦАРЕВИ КУЛИ од Струмица ќе земе учевство на Strumica OPEN Festival, на 20.07.2021 од 20:00 до 24:00, овозможувајќи на сите заинтересирани да изиграат шах под отворено небо и да се запознаат повеќе со овој вид на спорт и рекреација. Ве очекуваме!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: