СЕРВИС „МРАЗ“ ВРАБОТУВА БРАВАР И РАБОТНИЦИ СО ИЛИ БЕЗ ИСКУСТВО ВО СТРУМИЦА: ПЛАТА ОДЛИЧНА – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 071 253 774

март 10, 2023

Струмичката компанија „МРАЗ“ има потреба од бравар и работници со или без работно искуство за вработување. Платата и условите се одлични! Повеќе информации и пријавување на следниот телефонски број: 071 253 774!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: