Home

Perdormire
Струмица

СЕНИДАХ И ЦОБИ ВО ПЕТОК ВО СТРУМИЦА, А КАДЕ АКО НЕ ВО „АВАТАР“ – ПОВЕЛЕТЕ НА НЕЗАБОРАВНА ЗАБАВА!

Home

🗣️ Ви најавуваме журка, за која сите ќе посакате да го посетите 🅰️ватар! Зошто? 👇👇

📅 #петок – ни гостуваaт словенката #SENIDAH која ги покажа своите #MISICI и ја размрда балканската музичка сцена & српскиот #COBI

🅰️VATAR – THE PLACE TO BE❗