СЕНДВИЧАРА „ЕНЏОИ“ ВРАБОТУВА РАБОТНИЧКА СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 070 214 063

јуни 1, 2021

Сендвичара Енџои има потреба од работничка.

Услови:

* Солидна плата + храна
* К-15
* Пензиско и здраствено осигурување

Неработни денови:
Недела и празници

Тел. за информации 070 214 063!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: