СЕМЕЈСТВО ОД СТРУМИЦА БАРА КУЌНА ПОМОШНИЧКА ПРИЈАВЕНА СО РЕДОВЕН РАБОТЕН ОДНОС!

јуни 1, 2023

Семејство од Струмица бара куќна помошничка пријавена со редовен работен однос. За повеќе информации јавете се на следниот телефонски број: 070 253 253

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: