СЕКОЈА МАЈКА ОД ОПШТИНА СТРУМИЦА КОЈА ИМА БЕБЕ ДОБИВА 6.000 ДЕНАРИ И ПИСМО КОЕ ГИ СОДРЖИ БРОЕВИТЕ НА ИТНИТЕ СЛУЖБИ!

март 15, 2022

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Ние во Струмица секому посветуваме внимание.

Секоја мајка од општина Струмица која има бебе добива 6.000 денари од општината и писмо во кое ги содржи броевите на итните служби.

Како градоначалник им стојам на располагање на сите, така и ќе продолжам.
Децата се нашата иднина ❤️

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: