Home

Perdormire
Струмица

СЕДИ ДОМА: УТРЕ КОНЦЕРТ ВО ЖИВО НА СУЗАНА ГАВАЗОВА ВО 20:00 ЧАСОТ НА ФЕЈСБУК!

Home

Нека и оваа сабота ја поминеме со убави песни, позитивни вибрации и сите заедно на:

Facebook: https://www.facebook.com/SuzanaGavazovaOfficial

Youtube: https://www.youtube.com/user/SuzanaGavazovaONAIR

Споделете го овој пост со вашите пријатели и следбеници и во својата објава напишете која песна сакате да ја изведам специјално за вас. Ви ветувам одлична забава и музика за сечиј вкус (fire)(fire)(fire)
Please subscribe: https://bit.ly/2CDk45R
itunes: http://tiny.cc/mnpxlz
spotify: http://tiny.cc/m3pxlz
amazon: http://tiny.cc/j5qxlz
#ZaednoDoma #SedimeDoma #Suzana #Gavazova #VecerKajSuzana #livehomeconcert #concertDoma