СЕ ЗАПАЛИ ТАБЛА СО ЕЛЕКТРИЧНИ БРОИЛА НА УЛИЦА „ЛЕНИНОВА“ ВО СТРУМИЦА – ПОЖАРНИКАРИТЕ БРЗО ИНТЕРВЕНИРАА!

јуни 2, 2022

Вчера, (среда) 01.06.2022 година во 22.42 часот на ул.Ленинова, ТППЕ Струмица со 1 ПП возило и 4 пожарникари – спасители интервенираше на гаснење на запалена табла со електрични броила. После пристигнувањето на екипа на ЕВН, пожарот е успешно локализиран и ликвидиран.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ