СЕ ВРАБОТУВААТ РАБОТНИЦИ ВО ГЕРМАНИЈА СО РАБОТНО ИСКУСТВО СО МАКЕДОНСКИ ИЛИ БУГАРСКИ ПАСОШ – ОБЕЗБЕДЕНО СМЕСТУВАЊЕ!

ноември 1, 2022

Компанијата Manev Heizung & Sanitär GmbH бара работници во Германија. Дејноста на компанијата е:

– Реновирање на комплетно купатило (од инсталација на вода, до завршна фаза)
– Инсталација на вода до завршна фаза, инсталирање на парно греење, подно греење и соларно.

Работниците потребно е да имат работно искуство.

– СО БУГАРСКИ ИЛИ МАКЕДОНСКИ ПАСОШ
– ОБЕЗБЕДЕНО СМЕСТУВАЊЕ

Сите заинтересирани може да се јават или пишат на следниот телефонски број на ВИБЕР 0049 1732623713
МЕЈЛ: info@manev-heizungsanitar.de

ПЛАТА ПО ДОГОВОР!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: