Home

Perdormire
Реклама Струмица

СЕ ВРАБОТУВААТ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ И НЕГУВАТЕЛКИ ВО ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА „ОТВОРЕНО СРЦЕ“ ВО СТРУМИЦА!

Home

Се вработуваат медицински сестри и негувателки во домот за стари лица „Отворено срце“ во Струмица. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број 077/836-483 од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот.