СЕ ВРАБОТУВААТ КАСИЕРКИ ВО ВЛТ КЛУБ ВО СТРУМИЦА!

февруари 18, 2023

Се вработуваат касиерки во ВЛТ КЛУБ во Струмица. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 078 211 165

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: