СЕ ВРАБОТУВААТ ЕЛЕКТРИЧАРИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО ВО СТРУМИЦА – ЕСКОН ИНЖЕНЕРИНГ ГО ПРОШИРУВА ТИМОТ!

мај 17, 2023

Заради проширување на тимот ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ Струмица има потреба од работници за пополнување на следниве работни позиции:

– Електричари со и без работно искуство

Заинтересираните кандидати може да се јават на тел.: 075-736-367; 075-407-214 или да испратат CV на меил: eskon@eskon.com.mk.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

СЛИЧНИ ВЕСТИ