СЕ ВРАБОТУВА ЖЕНА ЗА ВО КУЈНА – САДОПЕРАЧКА: ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ НА ТЕЛЕФОНСКИОТ БРОЈ НА РЕСТОРАН „ТИВЕРИПОЛ“ 076 715 715

март 14, 2023

Ресторан „ТИВЕРИОПОЛ“ вработува ЖЕНА ЗА ВО КУЈНА – САДОПЕРАЧКА. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број 076 715 715 или директно во ресторанот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: