strumica denes logo

СЕ ВРАБОТУВА МЕДИЦИНСКА СЕСТРА ВО ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА „ОТВОРЕНО СРЦЕ“ ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јуни 7, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јуни 7, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Се вработува МЕДИЦИНСКА СЕСТРА во домот за стари лица „Отворено срце“ во Струмица. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број 075 499 188 од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот.