СЕ ВРАБОТУВА МАГАЦИОНЕР ВО СТРУМИЦА – ТЕРЗИ КОМПАНИ СО ОДЛИЧНИ УСЛОВИ ЗА РАБОТА!

декември 15, 2021

Струмичката компанија ТЕРЗИ КОМПАНИ вработува МАГАЦИОНЕР во Струмица. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број: 071 345 389

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: