СЕ ВРАБОТУВА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР ЗА РАБОТА ВО ПРАГА, РЕПУБЛИКА ЧЕШКА – МОЖНОСТ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ И СО МАКЕДОНСКИ ПАСОШ!

август 31, 2022

Се бара градежен инженер за работа во Прага, Чешка Република со или без искуство. Лицето може да биде и со и со МК пасош, визата ја обезбедува самата фирма.

За повеќе информации и пријавување на следниот телефонски број на ВИБЕР +420 777 724 758

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ