СЕ ВРАБОТУВА ДОСТАВУВАЧ НА ХРАНА – ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ НА ТЕЛЕФОНСКИОТ БРОЈ НА РЕСТОРАН „ТИВЕРИПОЛ“ 078 569 111

јуни 28, 2022

Ресторан „ТИВЕРИОПОЛ“ вработува доставувач на храна. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број 078 569 111 или директно во ресторанот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: