strumica denes logo

СЕ ВРАБОТУВА ДИСПЕЧЕР ВО СТРУМИЦА ЗА ЕВРОПСКИ ПАЗАР – ПОТРЕБНО Е ОДЛИЧНО ПОЗНАВАЊЕ НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК!

Автор:

Датум:

септември 7, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

септември 7, 2023

Категории:

Реклама, Струмица
Female working in a Technical Support Team Gives Instructions with the Help of the Headsets. In the Background People Working and Monitors Show Various Information.

Се вработува ДИСПЕЧЕР во Струмица за Европски пазар. Потребно е одлично познавање на англиски јазик (зборување, читање и пишување), основно познавање работа со компјутер (word, excel).

РАБОТНО ВРЕМЕ: Од понеделник до петок од 07:00 до 16:00 часот.

ПЛАТА ПО ДОГОВОР!

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 070 733 887