СЕ ТАМПОНИРА ПОЛСКИ ПАТ ОД НАСЕЛБАТА СОФИЛАР ДО АТАРОТ НА СЕЛОТО АНГЕЛЦИ!

февруари 3, 2023

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Нашите вредни земјоделци заслужуваат пристојни патишта до земјоделските површини.

Во соработка со Центарот за развој на Југоисточен плански регион и финансиска поддршка од Министерство за земјоделство, се тампонира полски пат од населбата Софилар во Струмица до атарот на селото Ангелци во општина Василево во должина од 1.850 метри.

Го слушаме гласот на граѓаните, ги решаваме нивните проблеми и ја движиме Општината напред.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: