СЕ РАБОТИ САМО ПРВА СМЕНА: СТРУМИЧКА КОМПАНИЈА ЗА ЧИСТЕЊЕ И ОДРЖУВАЊЕ ХИГИЕНА БАРА ХИГИЕНИЧАРКИ И ХИГИЕНИЧАРИ!

мај 14, 2023

Струмичката компанија за чистење и одржување хигиена има потреба од хигиеничарки и хигиеничари. Се работи само прва смена, плата одлична плус бонуси. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број: 078 314 801.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: