СЕ ПРОДАВА НОВ ЛУКСУЗЕН ЧЕТИРИСОБЕН СТАН ВО ЗАВРШНА ФАЗА ВО ЗГРАДА MANHATTAN ВО КАРПОШ-СТРУМИЦА!

април 7, 2023

Се продава нов луксузен четирисобен стан на втори спрат во завршна фаза од 110м2 во зграда Manhattan во карпош-Струмица.

Повеќе информации на тел: 071 310 553

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: