СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР НА УЛИЦА „ЛЕНИНОВА“ ВО СТРУМИЦА!

мај 31, 2020

Се издава деловен простор 26 м2 на улица „Ленинова“ бр.31 во Струмица.

Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации да се обратат на

следниот телефонски број: 071 255 292

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ