Perdormire
Струмица

СЕ Е ПОДГОТВЕНО ЗА СПЕКТАКУЛАРНО ОТВОРАЊЕ: ВО САБОТА СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА „PULSE FITNESS & SPA“

Во сабота на 25 јануари со почеток од 18:00 часот, свечено отворање на првиот професионален и ултра модерен фитнес клуб „PULSE FITNESS & SPA“. Струмица Денес со огромно задоволство ќе го проследи истото отворање и во иднина ќе ве известува за новостите и промоциите кои ќе се случуваат во овој ултра модерен фитнес клуб.