СЕ БАРААТ РАБОТНИЦИ ВО СТРУМИЦА: ASTRA CASINO наскоро со нова локација до Стопанска Банка АД Скопје!

мај 20, 2023

Доколку сте кандидат што сака да работи во успешна компанија, имаме одлична понуда за Вас. Долгогодишниот успех на АСТРА КАЗИНО се темели на заеднички дух, односно успешниот тим предводен од менаџментот, кои што заеднички посветено работат за достигнување на уште поголеми цели и успеси за сите. АСТРА КАЗИНО е застапено ширум државата во повеќе од 40 атрактивни локации и за таа цел се потребни вредни, амбициозни луѓе за работа.

Се бараат работници за работа во Автомат клуб во Струмица.

– ПЛАТА ОД 25.000 ДО 35.000 ДЕНАРИ

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следните телефонски броеви: 070 298 827 и 078 653 434

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: