СЕ БАРААТ РАБОТНИЦИ ЗА ВО МАГАЗИН ВО СТРУМИЦА: ДИСКОНТОТ ЗА МЕСО „ГРАНД ПАРТНЕР АС“ ВРАБОТУВА СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

декември 3, 2022

Се барат работници за во магазин, дисконт за месо „Гранд Партнер АС”. Со или без работно искуство, за повеќе информации контакт на +389 76 453 800 или на +389 76 453 801.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: