strumica denes logo

СЕ БАРА ЖЕНА ЗА ЧУВАЊЕ НА СТАРО ЖЕНСКО ЛИЦЕ ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

мај 10, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

мај 10, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Се бара жена за чување на старо женско лице во Струмица која има големо разбирање за постарите луѓе. Сите заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број: 070-221-130 (Елена).