СЕ БАРА ЖЕНА ЗА ЧУВАЊЕ И ГРИЖА НА 4 МЕСЕЧНО БЕБЕ ВО ШВАЈЦАРИЈА!

март 3, 2023

Се бара жена за чување и грижа на 4 месечно бебе во Швајцарија. Сите заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број: на бројот 070 321 986.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: