СЕ БАРА ЖЕНСКО ЛИЦЕ ЗА РАБОТА ВО ФРИЗЕРСКИ САЛОН ВО СТРУМИЦА!

септември 15, 2022

Се бара женско лице за работа во фризерски салон во Струмица. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 078/739-233

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: