СЕ БАРА МЕХАНИЧАР ЗА РАБОТА ВО СТРУМИЦА: „ЕЛИТА КОМПАНИ“ НУДИ ОДЛИЧНИ УСЛОВИ!

септември 4, 2022

Струмичката компанија „ЕЛИТА КОМПАНИ“ вработува механичар со работно искуство. Условите за работа се одлични. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 075-214-598

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: