СЕ БАРА ЕДНОСОБЕН НАМЕСТЕН СТАН ВО СТРУМИЦА ЗА ИЗДАВАЊЕ НА ПОДОЛГО ВРЕМЕ!

декември 13, 2020
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Се бара еднособен наместен стан во Струмица за издавање на подолго време. Сите понуди и контакти испратете ги во порака на Струмица Денес!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: