СЕ БАРА ЕДНОСОБЕН ИЛИ ДВОСОБЕН НАМЕСТЕН СТАН ПОД КИРИЈА НА БИЛО КОЈА ЛОКАЦИЈА ВО СТРУМИЦА!

февруари 19, 2023

Се бара еднособен или двособен наместен стан под кирија на било која локација во Струмица. Телефон за контакт: 075-733-217

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: