strumica denes logo

СЕ БАРА ДВОСОБЕН ИЛИ ТРОСОБЕН СТАН ВО СТРУМИЦА ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ ЗА ПЕРИОД ОД 3 МЕСЕЦИ!

Автор:

Датум:

јуни 17, 2022

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јуни 17, 2022

Категории:

Струмица

Се бара ДВОСОБЕН или ТРОСОБЕН стан во Струмица за изнајмување за период од 3 месеци. Контакт телефон: 071 820 554