Home

Perdormire
Струмица

РОДЕНДЕНСКИ ТУРНИР ВО БИЛЈАРД ДЕНЕСКА ВО COFFEE BAR LIFE – НЕДОСТАСУВААТ УШТЕ ЧЕТИРИ ИГРАЧИ!

Home

COFFEE BAR LIFE денеска го слави својот прв роденден и по тој повод организираше роденденски турнир во билјард. Недостасуваат уште четири играчи! Сите оние кои се заинтересирани може да се пријават на следниот телефонски број:077-734-455. Следуваат богати парични награди за најдобрите!